Baqueira ofereix aquest cap de setmana gastronomia i 160 km esquiables

Esquiadors a Baqueira

Esquiadors a Baqueira Beret | Baqueira Beret

 

Aquest cap de setmana els visitants de Baqueira Beret gaudiran, si la meteorologia ho permet, de 111 pistes obertes, que sumen 160 km de pistes, i gruixos de neu de fins a 255 cm. A més a més, amb tanta neu res millor que degustar la cuina tradicional de la Vall d'Aran gràcies l'àmplia oferta de restaurants i bars de l'estació, on podran carregar les piles després d'una intensa jornada d'esquí i snowboard.

 

Un cap de setmana més, Baqueira Beret es vesteix amb les seves millors gales. Les nevades de les darreres setmanes i el constant treball dels tècnics de pistes permetran obrir, si la meteorologia acompanya, fins a 160 km esquiables, el que representa 111 pistes i 36 remuntadors en funcionament, és a dir, la totalitat de l'estació. Esquiadors i snowboarders podran gaudir de gruixos de neu entre els 215 fins als 255 cm.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Molt més que una estació d'esports d'hivern

Però l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu és molt més que una estació d'esports d'hivern.

  

Prova d'això és la magnífica varietat paisatgística, cultural i històrica que embolica la vall. Però sobretot, destaca pels restaurants i bars que ofereixen un racó especial on degustar una gran varietat de plats típics tradicionals que delecten tota mena de paladars. Cada establiment es caracteritza per una personalitat pròpia i ofereix una carta repleta de sabors i textures diferents.

 

L'estació compta amb un total de 25 locals de restauració i cinc d'ells es troben a pistes: el Refugi San Miguel a Bonaigua, a més de 2.000 m d'altura, compta amb una acollidora decoració de fusta blanca que combina amb la xemeneia. En el seu interior es pot veure una cerveseria amb una selecció de begudes Premium i de cerveses d'alta qualitat; el 5J Grill a Baqueira 1.800 gaudeix d'un ambient rústic que escapa de la decoració tradicional pròpia d'un 5J però manté l'essència, l'elegància i la qualitat dels plats. Es tracta del millor lloc per a gaudir del pernil de gla cent per cent ibèric i d'unes vistes fantàstiques que recorren tota la vall; el Moët Winter Lounge a Orri compta amb dos espais separats.

 

El seu solàrium-terrassa es converteix en una zona chill out perfecta en els dies solejats on gaudir d'una freda copa de champagne Moët & Chandon, amb música ambiental de fons amb DJ propi; en el Restaurant Pla de Beret, caracteritzat per la seva especialitat en carns i plats típics de la Val d'Aran, es respira un ambient rústic i autèntic i tradicional. A més a més compta amb una terrassa on degustar una sessió de tapes; i la Borda Lobato a Baqueira 1.500.

 

Amplien oferta

En les últimes temporades s'ha ampliat l'oferta après ski de la mà del Winebar By Viña Pomal i el Pub Drinkery, tots dos situats a la zona noble de l'Hotel Montarto al Forum de Baqueira 1.500. Es presenta com una gran opció on sopar i prendre alguna cosa sense haver de conduir si s'està allotjat a peu de pistes.

 

A la zona del Forum també hi ha una botiga delicatesen, Deli Baqueira, amb productes de la Val d'Aran i Valls d'Àneu. A més, al llarg de les pistes, a la terrassa de Beret 1.850 i al Baqueira Bar 1.500 hi ha un DJ o música en directe cada cap de setmana donant al final de cada jornada un ambient festiu que ja està creant tradició.