Comarques

CaLagneta rep un Solete de la Guia Repsol amb només mig any de trajectòria

Comparteix

L’espai CaLagneta – Art i Vi, situat al cor del barri de Sant Cristòfol de Cervera, ha estat distingit amb un Solete de la Guia Repsol a la categoria de restaurants. El reconeixement arriba quan el projecte tot just ha complert mig any de vida, i consolida la seva aposta valenta per unir gastronomia, art i territori en una proposta única i amb ànima.



 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els Solete són distintius que atorga la Guia Repsol a locals de menjar que es diferencien per la seva essència autèntica i caràcter propi. A diferència dels prestigiosos Sols Repsol, que reconeixen l’alta cuina, els Solete posen el focus en aquells llocs casuals i sorprenents, que destaquen pel producte, l’ambient, el servei o la personalitat. En definitiva, aquells espais que conviden a tornar.

En aquest sentit, CaLagneta ha captivat tant el públic com els prescriptors gastronòmics amb una proposta que marida el vi d’autor i el producte gourmet amb un entorn cuidat i una galeria d’art contemporani. Tot plegat, dins d’una casa familiar del segle XIX que ret homenatge a les arrels pageses i a l’esperit de compartir. Impulsat per les germanes Montserrat i Ester Rocaginé, amb la complicitat de l’artista Robert Martí, el projecte ofereix també un hotel boutique amb dues habitacions exclusives, espais per a reunions i una programació artística i pedagògica oberta a tothom.

Des de CaLagneta han volgut expressar el seu agraïment pel suport rebut: “Gràcies a tots i cadascun de vosaltres per haver-nos fet confiança: clients, amics, proveïdors, artesans alimentaris, viticultors, artistes i veïns. Aquest Solete és també vostre.” Amb aquest reconeixement, la Guia Repsol consolida CaLagneta com un punt de trobada de la cultura slow, on menjar, beure, contemplar i conversar són part d’una mateixa experiència compartida a la Segarra.




Una pediatra d’Agramunt és la nova coordinadora d’un important comitè mèdic
Tàrrega programa més d’una setantena de propostes culturals durant l’estiu

Últimes Noticies

També et pot interessar

CaLagneta rep un Solete de la Guia Repsol amb només mig any de trajectòria

Comparteix

L’espai CaLagneta – Art i Vi, situat al cor del barri de Sant Cristòfol de Cervera, ha estat distingit amb un Solete de la Guia Repsol a la categoria de restaurants. El reconeixement arriba quan el projecte tot just ha complert mig any de vida, i consolida la seva aposta valenta per unir gastronomia, art i territori en una proposta única i amb ànima.



 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els Solete són distintius que atorga la Guia Repsol a locals de menjar que es diferencien per la seva essència autèntica i caràcter propi. A diferència dels prestigiosos Sols Repsol, que reconeixen l’alta cuina, els Solete posen el focus en aquells llocs casuals i sorprenents, que destaquen pel producte, l’ambient, el servei o la personalitat. En definitiva, aquells espais que conviden a tornar.

En aquest sentit, CaLagneta ha captivat tant el públic com els prescriptors gastronòmics amb una proposta que marida el vi d’autor i el producte gourmet amb un entorn cuidat i una galeria d’art contemporani. Tot plegat, dins d’una casa familiar del segle XIX que ret homenatge a les arrels pageses i a l’esperit de compartir. Impulsat per les germanes Montserrat i Ester Rocaginé, amb la complicitat de l’artista Robert Martí, el projecte ofereix també un hotel boutique amb dues habitacions exclusives, espais per a reunions i una programació artística i pedagògica oberta a tothom.

Des de CaLagneta han volgut expressar el seu agraïment pel suport rebut: “Gràcies a tots i cadascun de vosaltres per haver-nos fet confiança: clients, amics, proveïdors, artesans alimentaris, viticultors, artistes i veïns. Aquest Solete és també vostre.” Amb aquest reconeixement, la Guia Repsol consolida CaLagneta com un punt de trobada de la cultura slow, on menjar, beure, contemplar i conversar són part d’una mateixa experiència compartida a la Segarra.




Últimes Noticies

També et pot interessar