Les nostres recomanacions per al cap de setmana a Lleida

Agenda dels esdeveniments de la demarcació de Lleida pel cap de setmana del 21 al 23 d'abril

Una setmana més, LleidaDiari.cat et porta l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana que arriba carregat d'actes per a tots els gustos. Si esteu indecisos i encara no teniu clar què fer, ara teniu la possibilitat d'escollir entre els millors plans que us proposa LleidaDiari.cat. Cliqueu a cada plat i consulteu tots els detalls!

El RUMMM Festival arriba enguany a la quarta edició. | LleidaDiari.cat

- Lleida s'omplirà de parades de llibres i roses, a més d'altres productes, per celebrar la Diada de Sant Jordi. Concretament, a Lleida ciutat es preveu la instal·lació de més de 140 estands.

- Un dels plats forts d'aquest cap de setmana serà el RUMM Festival Gastronòmic a Lleida, que torna a Lleida una vegada més per celebrar la seva quarta edició.

- Les activitats esportives també ompliran bona part de la programació: La 7a Cursa Bombers reunirà a Lleida més de 3.000 corredors; divendres, el Barris Nord s'omplirà de penyistes per celebrar el Dia del Penyista de l'Aplec; més d'un centenar de pilots competiran al 19è Autocros Ciutat de Lleida; i fins al proper 27 de maig, Lleida serà la seu del XIXè Campionat d’Espanya Cadet Masculí de Clubs de Bàsquet.

- Si encara no l'has visitat, aprofita dissabte per apropar-te a la Fira de Formació i Treball, un certamen que compta amb 25 famílies de formació i 21 empreses.

- I si busqueu una proposta diferent, recordeu que Alfarràs es bolcarà un cap de setmana més en les possibilitats de la cuina de la truita de riu, dins la sisena edició de la Mostra Gastronòmica d'aquest peix d'aigua dolça.

 Comentaris

envia el comentari