Catalunya Diari

Les nostres recomanacions per al cap de setmana a Lleida

Agenda dels esdeveniments de la demarcació de Lleida pel cap de setmana del 19 al 21 de maig

Una setmana més, LleidaDiari.cat et porta l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana, que arriba carregat d'actes per a tots els gustos i edats. Si encara no us heu decidit i no sabeu què fer aquests dies, ara teniu la possibilitat d'escollir entre els millors plans de la mà de LleidaDiari.cat. Cliqueu a cada plat i consulteu tots els detalls!

 

Ballarins de l'escola Dancescape van amenitzar la presentació de les activitats | LleidaDiari.cat

 

- Una de les propostes més interessants d'aquest cap de setmana serà la Nit dels Museus, aquest dissabte, dia 20 de maig, una iniciativa en la que participaran vuit equipaments lleidatans.

- Lleida celebrarà la 22a edició de la Festa de Moros i Cristians. El certamen popular, que tindrà lloc els dies 20 i 21 de maig, comptarà amb la participació d'uns 700 festers i festeres.

- I si us agrada el 'running', heu de saber que aquest dissabte Lleida buscarà dibuixar el caragol més gran del món. La iniciativa, sota el nom de 'TrotaCaragol', destinarà els beneficis a l'ONG Intermón Oxfam.

- L'Auditori Municipal Enric Granados acollirà el concert de Veus.kat que presentarà 'Music is life'. L'actuació comptarà amb la presència d'artistes com Joan Rovira.Comentaris

envia el comentari