Catalunya Diari

Les recomanacions culturals per al cap de setmana a Lleida

Agenda dels esdeveniments de la demarcació de Lleida pel cap de setmana de l'11 al 13 d'agost

Una setmana més, LleidaDiari.cat et porta l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana, que arriba carregat d'actes per a tots els gustos i edats. Si encara no us heu decidit i no sabeu què fer aquests dies, ara teniu la possibilitat d'escollir entre els millors plans de la mà de LleidaDiari.cat. Cliqueu a cada plat i consulteu tots els detalls!

 

 

- Les Valls d'Àneu acullen aquest cap de setmana la fira Birràneu, dedica a cerveses artesanes de tot tipus i de productors locals.

- Si ets dels que acostum a mirar cel nocturn, aquest cap de setmana podràs gaudir de les Llàgrimes de Sant Llorenç sense moure't de casa gràcies a la retransmissió de la pluja des del COU d'Àger.

- El futbol de les Garrigues està de celebració. El F.C. Borges celebra el seu centenari amb una exposició de fotografies inèdita.

Lleida estrena nova terrassa aquest estiu, oberta cada dia de 20.00 a 00.00 hores, a excepció dels caps de setmana que es tancarà a la 01.00 hores.

Arrenca la temporada del Tren dels Llacs, amb vistes espectaculars gràcies a vidres panoràmics. Circularà a l'agost, el 5 i el 12.

- Si sou amants del Cirque du Soleil heu de saber que torna a PortAventura World una temporada més amb el seu espectacle 'Varekai'. 

- El Bus Turístic de Lleida arrenca la temporada d'estiu, amb importants canvis en l'horari.

- I Solsona 'donarà la nota' aquest estiu amb una trentena d’actuacions musicals.

- Tàrrega ha programat pels mesos d'estiu una intensa programació cultural, amb un centenar de propostes per a tots els gustos i edats.

- Si us agrada la gastronomia, heu de saber que Lleida ha iniciat una campanya, sota el nom de 'Lleida, gastronomia i vins', amb l'objectiu de promocionar.


Comentaris

envia el comentari