Catalunya Diari

Les recomanacions culturals per al cap de setmana a Lleida

Agenda dels esdeveniments de la demarcació de Lleida per al cap de setmana del 27 al 29 d'octubre

Una setmana més, LleidaDiari.cat et porta l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana, que arriba carregat d'actes per a tots els gustos i edats. Si encara no us heu decidit i no sabeu què fer aquests dies, ara teniu la possibilitat d'escollir entre els millors plans de la mà de LleidaDiari.cat. Cliqueu a cada plat i consulteu tots els detall

 
Cartell del Cicle de Teatre d'Alpicat.

 

- La Mitjana de Lleida prepara per aquest dissabte un taller d'astronomia per a totes les edats que mostrarà els secrets més màgics del cel nocturn. No et perdis aquesta aventura!

 

- Alpicat estrena aquest diumenge la primera sessió del cicle de teatre per a tots els públics. Comparteix els bons moments amb tota la teva família!

 

- El Musiquem Lleida arriba aquest dissabte a Térmens. Amb aquesta actuació es donarà per acabat aquest cicle musical, no t'ho perdis!

 

- Arriba a Lleida el festival Cinemón Xic, adreçat als més petits de casa. Aquest festival tindrà sessions matinal els diumenges 29 d'octubre i el 5 de novembre.

 

- Si us agrada la gastronomia, heu de saber que Lleida ha iniciat una campanya, sota el nom de 'Lleida, gastronomia i vins', amb l'objectiu de promocionar.Comentaris

envia el comentari