Magna de San Miguel et convida a escriure el guió de la teva vida

A la vida, com a les sèries, pots seguir el guió o prendre les teves pròpies decisions
Magna de San Miguel et convida a escriure el guió de la teva vida | San Miguel

Magna de San Miguel presenta la campanya 'Escriu el guió de la teva vida', una iniciativa amb la qual la marca ens convida a prendre les nostres pròpies decisions i escriure el guió de la nostra pròpia vida. I és que des de Magna de San Miguel ens ho deixen clar: el guió de la teva vida l'escrius tu.

L'espot, protagonitzat per Javier Gómez Santander, cap de guionistes de 'La casa de papel' i guionista de 'Sky Rojo', sèries de la plataforma Netflix, reflecteix la idea que els guionistes tenen la capacitat i el criteri per fer que una trama, una persona o una sèrie triomfi, i així, ens convida a reflexionar sobre el fet que som els guionistes de les nostres pròpies vides, els que decidim els girs de la trama, els llocs on obrir noves temporades i també les persones que protagonitzaran amb nosaltres cada capítol.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La melodia de Nathy Peluso posa el ritme

Com a teló de fons, la melodia de Nathy Peluso posa el ritme amb el seu tema, que ja té més de 14M de reproduccions a Youtube, 'Sana Sana', una cançó carregada de poder i energia, amb la qual es reforça la personalitat disruptiva i transgressora de la marca, que coincideix amb la de l'artista.

La voluntat de la marca és despertar el costat més inquiet de les persones per gaudir d'un món més gran. Per això, la campanya s'adreça als cervesers inquiets, aquells que sempre busquen despertar el seu costat més inconformista, prendre les seves pròpies decisions i viure experiències que els enriqueixin i inspirin.

Gent amb una mentalitat oberta, que estima la diversitat. Aquells que, en demanar una cervesa, no es conformen amb el que els ofereixen, sinó que trien una Magna.

"T'agradaria aprendre a fer conserva de tomata? Ja pots fer-ho a la Granja Pifarré!" "Bona idea: La UdL crea un robot per a calcular el risc de contagi de la covid"