Cultura

L’Aplec del Caragol de Lleida es promociona a les Festes de Gràcia

Comparteix

La Festa Major de Gràcia va tenir ahir, diumenge 18 d’agost, l’epicentre gastronòmic al «15è Concurs Cargols a la Gracienca» que organitza l’Associació Cargol Graciós amb la col·laboració de la Fecoll i que enguany ha premiat el ‘Xori-picon’ de la Diana Rodríguez.




▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Rodríguez va convèncer el jurat amb una recepta de caragols amb xoriço, piperrada, all escalivat i ceba caramel·litzada; recepta que li ha valgut una estada de cap de setmana a Lleida durant l’Aplec del Caragol 2025, mentre que la resta de guardonats han estat obsequiats amb lots de productes gastronòmics i culturals.

El Jurat del concurs, que se celebra cada any en el marc de l’espai Tasta Gràcia, estava format per Maria Rosa Alibau, cuinera aficionada, professora de cuina i amant dels caragols; Enric Fandino membre de la colla Team Cargol; i Ferran Montardit, tresorer de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), entitat agermanada amb la Fundació Festa Major de Gràcia amb l’objectiu de promoure accions d’intercanvi per donar a conèixer i promocionar la cultura popular i gastronòmica, entre els públics de Lleida i Barcelona.

Les «Sardanes a la Fresca» arriben a Alcoletge
FiraTàrrega amplia el servei de busos llançadora per a espectadors de diverses ciutats

Últimes Noticies

També et pot interessar

L’Aplec del Caragol de Lleida es promociona a les Festes de Gràcia

Comparteix

La Festa Major de Gràcia va tenir ahir, diumenge 18 d’agost, l’epicentre gastronòmic al «15è Concurs Cargols a la Gracienca» que organitza l’Associació Cargol Graciós amb la col·laboració de la Fecoll i que enguany ha premiat el ‘Xori-picon’ de la Diana Rodríguez.




▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Rodríguez va convèncer el jurat amb una recepta de caragols amb xoriço, piperrada, all escalivat i ceba caramel·litzada; recepta que li ha valgut una estada de cap de setmana a Lleida durant l’Aplec del Caragol 2025, mentre que la resta de guardonats han estat obsequiats amb lots de productes gastronòmics i culturals.

El Jurat del concurs, que se celebra cada any en el marc de l’espai Tasta Gràcia, estava format per Maria Rosa Alibau, cuinera aficionada, professora de cuina i amant dels caragols; Enric Fandino membre de la colla Team Cargol; i Ferran Montardit, tresorer de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), entitat agermanada amb la Fundació Festa Major de Gràcia amb l’objectiu de promoure accions d’intercanvi per donar a conèixer i promocionar la cultura popular i gastronòmica, entre els públics de Lleida i Barcelona.

Últimes Noticies

També et pot interessar