Catalunya Diari

10.000 viatges en el primer mes de funcionament de la nova línia 8

10.000 viatges en el primer mes de funcionament de la nova línia 8| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)L’Ajuntament va posar en servei la nova línia 8 d’autobús el passat 1 de desembre, la qual cosa ha permès millorar el servei als veïns i les veïnes del barri de Balàfia, la zona de Plaça Europa, el Clot de les Granotes i la zona centre (plaça de Ricard Vinyes, rambla d’Aragó, rambla de Ferran). Amb la nova línia 8 Balàfia-Clot-Centre es va modificar i ampliar el seu recorregut i després de la parada de la Plaça Europa i el Clot de les Granotes es va perllongar el recorregut fins a Ricard Viñes per fer la circumval·lació en sentit invers a la línia 1.

Amb aquesta modificació de la nova línia 8 hi ha connexions directes cap a Ricard Viñes, CAP de l’Eixample, Hisenda, Rambla d’Aragó, Universitat, col·legis del centre, Biblioteca, l’Eix Comercial, Rambla de Ferran, Prat de la Riba i Ambulatori. Alhora permet connectar directament, en 5 minuts, l’Estació d’Autobusos amb l’Estació de Renfe per l’Avinguda de Blondel.

Amb la posada en funcionament d’aquesta línia també es van ampliar les extensions cap a la zona de Gualda, amb més serveis a mig matí i a mitja tarda, cap a l’Escola Sant Jordi/IES Manuel de Montsuar, el Club Natació Lleida i les Germanetes dels Pobres (en els horaris pactats). A més, es mantenen els serveis els diumenges al Mercat de Torrefarrera.


Comentaris

envia el comentari