Catalunya Diari

16 anys de presó a una dona per matar un avi a Balàfia

16 anys de presó a una dona per matar un avi a Balà fia| EP - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

L'Audiència de Lleida ha condemnat a 16 anys de presó a una dona de 57 per matar un home de 93 a l'agost de 2013 al barri de Balàfia, copejant-lo amb una bàscula romana, segons s'ha pogut llegir en la sentència.

La sala la considera responsable d'un delicte d'homicidi, pel qual la condemna a 13 anys, i d'un altre de robatori amb violència, pel qual la condemna a tres més.

La sentència considera provat que l'acusada va entaular relació amb l'ancià, arribant a guanyar-se la seva confiança després de diverses trobades, en les que va sospitar que guardava diners en efectiu a casa seva, a la qual va entrar diverses vegades.

Del 30 de juliol al 2 d'agost va entrar en l'habitatge a pels diners i, al ser sorpresa per l'ancià, li va clavar "tres forts cops a la part alta del cap amb una bàscula romana", segons la sentència.

La dona va registrar en tres dependències del domicili els llocs on sospitava que podia haver-hi diners, obrint molts sobres, i deixant una petjada estampada en sang de la víctima en una caixa de cartró trobada a la mateixa habitació, on també s'hi va trobar una samarreta de tirants de l'acusada.


Comentaris

envia el comentari