Catalunya Diari

50 locals de la Bordeta s'adhereixen a l'arbitratge de consum

50 locals de la Bordeta s'adhereixen a l'arbitratge de consum| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’alcalde accidental, Rafael Peris, acompanyat de la presidenta de l’Associació de Comerciants de la Bordeta, Ica Garcia, i la presidenta de l’Associació de Veïns del barri, Mari Carmen Guerrero, ha lliurat als establiments que s’hi han acollit el distintiu que els acredita com a empresa adherida. Amb aquesta iniciativa, els comerciants lleidatans afegeixen una garantia addicional de qualitat al servei que presten als seus clients, oferint una via extrajudicial per a la resolució de conflictes que puguin sorgir, sense cap despesa econòmica i de forma ràpida i àgil.
 
Peris ha explicat que "la Junta Arbitral de Consum és una eina de mediació enfront possibles conflictes que se puguin produir entre els establiments comercials i els clients i consumidors". El servei, gratuït, ofereix un valor afegit als comerços que s’han adherit”, ha afegit l’alcalde accidental.
 
Rafael Peris ha felicitat els empresaris que han adquirit aquest compromís i ha remarcat que actuacions com aquestes són un reflex de modernitat i professionalitat del comerç de la ciutat.Comentaris

envia el comentari