Catalunya Diari

'Activa't al Casal!' programa 10 tallers per a dones

'Activa't al Casal!' programa 10 tallers per a dones| Redacció - Fotografia: http://casaldeladona-lleida.blogspot.com.es/

 




Per al curs 2012-13 s’han programat 10 tallers, tots ells gratuïts. Les activitats tenen lloc tots els dilluns i dimecres i el segon i quart dijous de cada mes, de 18.00 a 20.00 hores al Casal de la Dona (Plaça dels Fanalets de St. Jaume, s/n) o bé al Centre Cívic del Centre Històric (Plaça l’Ereta), segons l’activitat. El tallers començaran el dia 8 d’octubre i s’allargaran fins el dia 30 de maig. Les inscripcions comencen el dia 17 de setembre i es poden realitzar per telèfon 973 700461, al Casal de la Dona o al correu electrònic: [email protected]


 


Tallers itinerants als barris


Aquest curs presenta novetats, entre les quals destaca la recuperació del taller 'Teràpia del riure', a petició de les usuàries, que valoren molt positivament poder tenir un espai per a aprendre tècniques per disminuir l’estrès i augmentar el benestar emocional. Es programarà per primera vegada l’activitat 'Tallers Itinerants', que es realitzaran dos o tres cops al mes als centre cívics del barris, amb la col·laboració de les vocalies i entitats de dones, segons els seus interessos, prèvia petició de cada entitat.


 



Aquests tallers itinerants són: Espai Salut (amb la col·laboració de les entitats de salut del municipi); 


l’advocada respon (amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida); En femení (amb la col·laboració de professionals expertes en psicologia, apoderament, comunicació). Així mateix es continuaran duent a terme els cursos: Alimentació saludable; Postura i Vitalitat; Cos en moviment; Descobrint fortaleses; La ciutat amb la mirada de les dones; i Arts al Casal.


 



Amb aquests tallers el Casal de la Dona té com a objectiu atansar als barris activitats i xerrades diverses sobre temes com la igualtat de gènere, la sensibilització i la prevenció de la violència masclista, la salut, els drets de les dones, l’autoestima, la gestió de les emocions i de l’estrès, la comunicació, entre d'altres. El programa Activa’t al Casal està plenament consolidat i, amb ell, el Casal de la Dona com a espai de referència per a les dones. Durant el curs passat s’ha incrementat la difusió de les activitats que es realitzen al casal per mitjà de les xarxes socials amb el Facebook del Casal de la Dona i el seu blog.


 


A la presentació hi han assistit l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde Josep Presseguer i la regidora d’Igualtat, Maria Rosa Ball.



Comentaris

envia el comentari