Catalunya Diari

Últims dies per sol·licitar un hort municipal a Rufea

Últims dies per sol·licitar un hort municipal a Rufea| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Últims dies per sol·licitar un hort familiar, de titularitat municipal, a la partida de Rufea. El termini, que va obrir-se a finals de maig, s’acaba el dilluns 29 de juny. A través del projecte dels Horts Familiars de Rufea l'Ajuntament de Lleida ofereix la possibilitat de llogar una parcel·la de 100 metres quadrats, amb una durada de la llicència per a l'ocupació i ús temporal dels horts de 4 anys.

El projecte ha tingut una bona acceptació entre la ciutadania des que es va iniciar l'any 2011. Té una reconeguda funció social, educativa, lúdica i de benestar personal. A més, es planteja amb altres objectius, com la sensibilització sobre els valors de l’Horta de Lleida, com a part de la història i la cultura de Lleida, i la sensibilització ambiental, donant suport als sistemes de producció respectuosos amb el medi ambient i a una correcta gestió de l’aigua.
 
Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Lleida, a l’OMAC, ubicat a l'edifici Pal·las, a la plaça de la Paeria, número 11.


Comentaris

envia el comentari