Catalunya Diari

Últims preparatius per gaudir de 'Les Bruixes del Pont del Boc'

Últims preparatius per gaudir de 'Les Bruixes del Pont del Boc'| Redacció - Foto: Dona Balàfia Associació

 

Avui és l’últim dia per adquirir les entrades de l’espectacle Les Bruixes del Pont del Boc, una festa que va néixer amb la intenció de reivindicar els indrets emblemàtics de l’Horta com és el Pont del Boc. És una representació que surt del local social de Copa d’Or i ressegueix el Camí Vell d’Albatàrrec fins a arribar a l’esmentat pont, que tindrà lloc el 3 d’octubre a la Partida Copa d'Or i Sot de Fontanet. Enguany, la festa estrena taverna i moneda de canvi.

La 6a representació de Les Bruixes del Pont del Boc, dirigida per Jaume Belló i coordinat per David Melé, comptarà amb cinc escenaris i 160 participants i mantindrà les novetats que es van introduir en l'anterior edició.
 
Com a novetat destacada, s’inclouran nous personatges que donaran animació, es farà un ball especial de les bruixes. Els espectadors també podran gaudir d’una nova taverna on se serviran begudes a preus mòdics, es podrà adquirir el got especial de la festa i hi haurà més degustacions. Per tal de donar més autenticitat a la festa, l’organització ha creat una moneda especial per l’esdeveniment, el boc, que equival a un euro.
 
Com ja es va fer l’any passar, per tal d’aconseguir que hi participi tota la família, a la vora del riu s’hi col·locarà un espai de titelles per contar contes a la vora del riu. 
 
Enguany, la festa compta amb la participació de totes les cases regionals de Lleida.
 
Més informació
Lloc: Partida Copa d'Or i Sot de Fontanet
Horari: Obertura del mercat d’oficis i titelles 19.00 hores / Inici de l’obra a les 20.30 hores
Preus:
- Preu espectacle: 3 euros (gratuït per a menors de 10 anys)

Preu sopar: 16 euros (adult) / 13 euros (infantil)


Venda d'entrades a Turisme de Lleida, la Llar del Animals i Centre Cívic Balàfia.Comentaris

envia el comentari