Catalunya Diari

Baches 'torna al mercat del barri' per recollir inquietuds i sol·licituds dels comerciants

Baches 'torna al mercat del barri' per recollir inquietuds i sol·licituds dels comerciants| Redacció - Fotografia: Miguel Macías

 

L'alcaldable per ICV a Lleida, Eduard Baches, llença una nova iniciativa per a la promoció del comerç local durant aquestes dates nadalenques. Al llarg de tota la campanya 'Torna al mercat del barri', visitarà petites empreses de cada barri per recollir totes les inquietuds i sol·licituds dels seus comerciants, per poder elaborar així una sèrie de propostes enfocades a millorar la seva situació de cara a les properes eleccions.

"Si volem sortir de la crisis, hem d’apostar pel producte de proximitat, per la petita i mitjana empresa, per la botiga del barri i pel model cooperatiu. És aquest teixit el que genera treball de qualitat, i fa moure l’economia", ha explicat Baches.
 
La campanya s’iniciarà el proper dimecres a les 10.30 hores a la plaça Sant Jordi del barri de la Bordeta. Seguidament, totes les visites es recolliran en un àlbum fotogràfic a la pàgina de Facebook d'Eduard Baches, juntament amb la informació i les dades de contacte de cada negoci per promocionar la seva visibilitat mitjançant les xarxes socials.
 
Les empreses locals que desitgin adherir-se a la campanya poden sol·licitar-ho mitjançant el correu electrònic [email protected] o fins i tot per WhatsApp a través del número de campanya 644983376. La campanya finalitzarà abans de l’arribada dels reis Mags a Lleida, coincidint amb la finalització de les festes nadalenques.
 
Baches ha declarat que "no es tracta de generar 200 llocs de treball precaris, mal pagats i on l’explotació és la norma. Es tracta en construir una ciutat per a les persones, on la gent pugui tenir un futur i guanyar-se la vida amb dignitat. Per això és molt important apostar per qui ho generi. Quan a la primavera tornem a la Paeria, aquest sector tindrà en nosaltres, un gran defensor al Ple municipal".


Comentaris

envia el comentari