Catalunya Diari

Balàfia ja ho té tot a punt per celebrar la festa major

Balàfia ja ho té tot a punt per celebrar la festa major| Redacció - Fotografia: http://www.lleidaparticipa.cat/

 

El barri de Balàfia ja ho té tot a punt per celebrar durant quatre dies la festa major. Els actes s'iniciaran aquest dijous a les 18.30 hores amb la tradicional cercavila, on hi participaran la banda de trompetes i timbals de la Casa d'Andalusia.Entre els actes programats per dijous destaquen la 'llonganissada' popular a la plaça Jardins de les Magnòlies (21.30 hores); la nit de màgia amb 'Óscar de la Torre' (22.00 hores) i el festival de grups musicals de Lleida amb Javier Solo y sus malas costumbres i el grup Abismo d'Alcarràs (23.00 hores). Divendres a les 00.00 hores es celebrarà la Nit Jove, amb la 'Discomovil Beach Show Party', a la Plaça dels Jardins de les Magnòlies.
 
Dissabte destaca el recital amb el cor rociero 'Alma y compas' de la Casa d'Andalusia, a la Sala d'actes del Centre Cívic, i ja diumenge s'organitzarà la tradicional gimcana aquàtica organitzada pel gimnàs Royal Lleida, la festa de l'aigua (17.30 hores) i la festa de l'escuma (17.30 hores); a més de la ballada de sardanes amb la 'Cobla municipal de Lleida' (19.00 hores) i la cantada d'havaneres a càrrec del grup Boira, a l'escenari de la Plaça Jardins de les Magnòlies. La traca final de festa serà a les 22.45 hores.
 
Durant els quatre dies de festa major es podrà visitar l'exposició 'Quin temps tenim. L'organització de la vida quotidiana', ubicada al hall del Centre Cívic, cedida per l'Institut Català de les Dones.
 

Els organitzadors conviden a tota la ciutadania a passejar pel barri, redescobrir els racons i carrers, gaudir de les activitats organitzades i passar per les botigues i establiments que col·laboren amb la confecció del cartell.  Comentaris

envia el comentari