Catalunya Diari

Cap de setmana d'estrenes al Centre Històric de Lleida

Cap de setmana d'estrenes al Centre Històric de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Les Festes de Tardor aposten pel Centre Històric i se sumen a les activitats previstes al Mercat del Pla. Aquest cap de setmana destacarà per les estrenes que s'han programat: el Flea Market Lleida, l'obertura del nou Snack Bar Pepe i la primera Mostra de Cervesa Artesana.

Aquest divendres s’inaugura el nou pop up bar gastronòmic del Mercat del Pla, l’Snack Bar Pepe, dirigit per tres restauradors del Centre Històric: Montse Sainz de la Maza, Julio Barber i Òscar Mur. El bar, obert de dijous a diumenges, arriba amb una oferta original que variarà cada setmana. Coincidint amb l’obertura d’aquest establiment, el mateix dia a les 20.00 hores hi haurà un concert acústic d’Ultraido. A banda, a les 21.00 hores, té lloc una nova edició del Poetry Slam, a la plaça del Dipòsit.

Dissabte arrenca un nou mercat mensual a Lleida: el Flea Market Lleida. Un mercat vintage que està triomfant a Barcelona des del 2007. Durant tot el dia, al Flea Market s’hi podran trobar més de 25 parades d’objectes singulars i roba vintage de segona mà, a més de música, sessions de DJ i d’una oferta gastronòmica paral·lela.

El mateix dissabte, gastronomia de proximitat i cultura es mariden en la primera Mostra de la Cervesa Artesana, que tindrà lloc des de les 12.00 a les 22.00 hores a la Plaça del Dipòsit del Centre Històric. La cita gastronòmica ofereix per primera vegada, en el marc de les Festes de la Tardor de Lleida, una àmplia varietat de cerveses artesanes d’arreu del territori lleidatà, que aniran acompanyades de diverses activitats de dinamització com tasts i vermuts, concerts, activitats infantils, tallers sobre cervesa i xerrades al voltant d’aquest producte gastronòmic. Els cervesers presents a la mostra seran Cerveses Ponent, Matoll, La Vella Caravana, CTretze, Picarda i Hope, entre altres.

I, com sempre, al Mercat del Pla, continua l’oferta comercial outlet. El mercat, obert cada dia del mes, ofereix marques com Desigual, Textura, Bissú Bags, La Traama Còmics, Melé i el multimarca Outlet Number One, amb més de 30 marques de primer nivell.


Comentaris

envia el comentari