Catalunya Diari

Cappont, Balàfia, Pardinyes i Bordeta obren aquest dissabte les piscines municipals

Cappont, Balàfia, Pardinyes i Bordeta obren aquest dissabte les piscines municipals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 

La temporada de bany arriba a Lleida amb l’obertura de les piscines. L’Ajuntament obrirà dissabte dia 13 de juny les piscines municipals dels barris de Cappont, Balàfia, Pardinyes, Bordeta. I, el proper 20 de juny, ho faran les instal·lacions aquàtiques del Secà de Sant Pere, de Magraners i de Gardeny. 

L’horari de les piscines és d'11.00 a 19.30 hores, tots els dies de la setmana. La data de tancament es preveu per a principis de setembre, encara que es concretarà en funció de les condicions meteorològiques.
 
Els preus de les piscines municipals gestionades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida es mantenen respecte l’any passat. L’entrada individual val 3,30 euros i l’abonament de temporada 65 euros. Així mateix, també hi ha abonaments de 5, que valen 10 euros; abonaments de 10 entrades, que costen 18 euros, i de 20, amb un preu de 28,5 euros.
 
L’entrada és gratuïta per als menors de 3 anys, per als majors de 65 anys (mitjançant l'exhibició del DNI) i per als discapacitats (33% amb acreditació) i per als jubilats (mitjançant document acreditatiu). A més, també hi ha bonificacions per a les famílies nombroses i monoparentals, que gaudiran d'una bonificació del 10%, tant en l'abonament de temporada com en els abonaments de 5, 10 i 20 entrades. Els abonaments es poden comprar a les instal·lacions de totes les piscines municipals.


Comentaris

envia el comentari