Catalunya Diari

Cappont dóna el tret de sortida a la seva Festa Major

Cappont dóna el tret de sortida a la seva Festa Major| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Cappont ha donat aquest dimecres el tret de sortida a la seva Festa Major amb la lectura del pregó i la imposició de bandes a les pubilles del barri. L’alcaldessa accidental, Montse Mínguez, acompanyada de la presidenta de l'AV de Cappont, Veni Ros, han compartit amb els veïns i veïnes l'inici de la festa d'enguany. També hi han assistit els regidors Paco Cerdà, José María Córdoba i Joan Vilella.

Desenes de persones s’han atansat a la parròquia de Santa Teresa Jornet per participar en la lectura del pregó, a càrrec de Ferran Montardit, professor de matemàtiques, escriptor i autor dels llibres 'Lo nou diccionari Lleidatà-Català' i 'Lo lleidatà és fàcil. Txarra’l sisquere', i la imposició de bandes a la pubilla i l’hereu.
 
L’acte ha comptat amb la participació del Grup Sardanista Montserrat i les actuacions de guitarra i de Góspel de l’alumnat de l’AV de Cappont. Posteriorment s’ha celebrat una cercavila pel barri, acompanyada per vehicles històrics i una batukada a càrrec del grup Els Rojos de Junda.
 
La Festa Major del barri de Cappont s’allargarà fins al diumenge 26 de juny que clourà amb un ball de fi de festa a càrrec de Piro Ilerda al marge esquerre del riu Segre i l’actuació d’Er Taqueta i animació infantil a partir de mitjanit al carrer Doctora Castells.


Comentaris

envia el comentari