Catalunya Diari

El centre de dia municipal per a gent gran de Magraners, a ple servei

El centre de dia municipal per a gent gran de Magraners, a ple servei| Redacció - Fotografia: Hermínia Sirvent (Ajuntament de Lleida)

 

El centre de dia municipal per a gent gran de Magraners ja funcionar a ple rendiment. Aquest equipament, que va començar a funcionar al febrer, un cop es van tenir les places públiques concertades amb la Generalitat, busca promoure l'autonomia personal de les persones grans.

  

El centre de dia de Magraners té com a finalitat promoure l’autonomia personal i la prevenció del deteriorament físic, social i/o cognitiu de les persones grans de Lleida. Aquests objectius es treballen a través de l’atenció social, la teràpia ocupacional, la rehabilitació i la fisioteràpia. A més, es realitzen activitats lúdiques com lectures i comentaris de l’actualitat, tallers d’animació i classes de ioga, entre altres.

  

 

  

L’alcalde accidental, Josep Presseguer, ha visitat aquest matí aquesta instal·lació. La visita també ha comptat amb la presència de la regidora de Participació, Dolors Arderiu, i el regidor del barri de Magraners, Fèlix Larrosa. Presseguer ha explicat que l’equipament municipal, que està obert de les 08.00 a les 20.00 hores, compta amb una dotzena d’usuaris amb graus i nivells de dependència diversos, als quals s'incorporaran 4 més al llarg del proper mes de setembre. El centre també disposa d’un menjador per a la gent gran i compta amb un equip de professionals format per tècnics i tècniques de l’àmbit sanitari i social.

Comentaris

envia el comentari