Catalunya Diari

CiU proposa habilitar tres solars de Cappont com a aparcaments dissuasius

CiU proposa habilitar tres solars de Cappont com a aparcaments dissuasius| Redacció - Fotografia: CiU Lleida

El regidor de CIU Toni Postius ha proposat aquest divendres aprofitar els solars de l'entorn del col·legi Frederic Godàs per donar resposta a les demandes del veïnat a Cappont d'aparcament gratuït i per descongestionar el centre de la ciutat amb aparcaments dissuasius ben acondicionats. Així ho ha afirmat Postius, acompanyat de la diputada Violant Cervera i el senador Ramon Alturo, en un balanç del pas de l'acció #Lleidaensmou pel barri de Cappont.

"Al barri de Cappont una de les demandes que més es repeteix és l’aparcament. Hi ha molta zona blava que no dóna solució a l’aparcament de la gent que treballa al centre de la ciutat i que es veuen obligats a aparcar a Cappont. Nosaltres plantegem habilitar els solars al voltant del col·legi Frederic Godàs. Són tres gran solars que s’usen com aparcament de forma informal, plens de tolls i de forma perillosa pels vehicles i pels vianants, ja que s’usen els passos de vianants per entrar i sortir. Reclamem que s’anivellin, s’endrecin i s’iluminin perquè anirà en benefici del barri i del conjunt a de la ciutat", ha afirmat Postius.

El regidor nacionalista ha afegit que la falta d'aparcament és un problema que s'està agreujant per la mala gestió de la xarxa de transport públic de la ciutat, sobretot pels enèsims canvis en el disseny de les línies, fins a vuit vegades en un any i mig de reformes. "Davant la mala regulació del transport públic, molta gent torna a utilitzar el cotxe per anar a treballar al centre i es generen més problemes d’aparcament. Aquesta situació posa de manifest que està molt mal resolt els pàrquings dissuasius", ha conclòs Postius.

El regidor ha assenyalat que la visita intensiva d’escolta activa a Cappont amb #Lleidaensmou ha permès constatar les ganes de participació del veïnat. Com ja s'està fent als altres barris per on ha transcorregut #Lleidaensmou, Postius ha anunciat que es mantindrà aquesta escolta activa amb un equip permanentment al barri a disposició dels veïns i mitjançant altres mitjans, com la línia de whattsapp 656565919, el twitter, el facebook i el correu electrònic.


Comentaris

envia el comentari