Catalunya Diari

Comença a normalitzar-se la situació a Músic Vivaldi, 27

Comença a normalitzar-se la situació a Músic Vivaldi, 27| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Una de les famílies residents a l’immoble del carrer Músic Vivaldi, 27, on dimecres passat es va produir un incendi, torna a residir a casa seva, després de rebre l’autorització per part dels tècnics municipals. Es tracta dels veïns del 3r 1a, pis on el foc no va causar desperfectes.

Al mateix temps, els tècnics han autoritzat l’entrada dels veïns a la resta d’habitatges, tret del 1r 2a, on es va iniciar l’incendi, el qual ha quedat precintat fins que els Mossos d’Esquadra i els Bombers no finalitzin la seva investigació sobre les causes que van originar el sinistre.

Aquesta autorització per entrar als quatre pisos esmentats no comporta el permís de residència. Aquesta queda pendent que el propietari de l’edifici, seguint les instruccions dels tècnics municipals, verifiqui el correcte funcionament dels serveis bàsics de l’immoble (aigua, calefacció, gas, etc.), i procedeixi a la seva neteja, per la qual cosa té un termini de tres setmanes. Aquest és el pas previ per tornar a obtenir el permís d’habitabilitat.

Fins que tots aquests tràmits no se solucionin, els serveis socials de l’Ajuntament de Lleida seguiran fent-se càrrec de les famílies que resten desallotjades de casa seva.Comentaris

envia el comentari