Catalunya Diari

Comença la festa al barri de Pardinyes de Lleida

Comença la festa al barri de Pardinyes de Lleida| Redacció - Fotografia: Comissió Festes Orvepard

Pardinyes ja està de festa. Els penyistes i els veïns i les veïnes del barri han sortit al carrer per iniciar un nou programa festiu, que enguany inclou algunes novetats, com la 'Happy Holi', la festa de colors més popular que se celebra a l’Índia, o el campionat d’escalada esportiva, que s’ha recuperat després de 4 anys.

El tret de sortida d'aquesta edició ha anat de la mà de les germanes Mari Luz i Neus Pernia, veïnes del barri, i pregoneres d'enguany. La celebració s'allargarà fins al proper dimarts, tot i que el gruix de les activitats es concentra el cap de setmana.

Aquest dijous, a més d’estrenar la Happy Holi, s’ha fet l’activitat Yogaflow, la final del VII torneig d’estiu futbol7 o el XIII Pepe Marín Rock Festival. Aquests dies hi haurà jocs per a la canalla, activitats a les penyes, esports i revetlles populars, entre altres. No hi faltaran els actes més tradicionals, com l’homenatge a les parelles que compleixen 50 anys de matrimoni, als nounats de Pardinyes o la missa la missa en memòria dels difunts del barri.


Comentaris

envia el comentari