Catalunya Diari

Comencen les obres del nou aparcament de 70 places per a motos i bicis a l’avinguda Francesc Macià

Comencen les obres del nou aparcament de 70 places per a motos i bicis a l’avinguda Francesc Macià| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 En total, en aquest solar s’hi habilitaran unes 70 de places d’aparcament per a motos i s’hi instal·laran tres barres perquè també es puguin guardar bicicletes. Aquesta actuació permet dotar a la zona de més places de pàrquing per a motocicletes i complementa la que ja va fer la Paeria a tota la Rambla de Ferran per evitar que aparquessin a les voreres i millorar, alhora, la visibilitat dels vehicles.
 
L’adequació i habilitació de noves places d’aparcament per a motos s’emmarca dins del Pla de la Millora de la Seguretat Viària, amb el qual es protegeixen els passos de vianants amb pilones, illes d’estacionament de motos i aparcabicis, per tal de donar més seguretat als vianants. En total, en els darrers anys s’han habilitat a la ciutat un total de 211 illetes i més de 1.400 places per a motos, un fet que comporta un clar efecte en la seguretat viària i, també, una millora paisatgística de moltes places i espais públics de la ciutat. 


Comentaris

envia el comentari