Catalunya Diari

Condemnen a pagar 80.000 euros l'home involucrat en una baralla mortal al barri de la Mariola de Lleida

Condemnen a pagar 80.000 euros l'home involucrat en una baralla mortal al barri de la Mariola de Lleida| ACN - Fotografia: Google Maps

L'home de 35 anys involucrat en una baralla mortal al barri de la Mariola de Lleida l'any 2014 ha reconegut que es va intercanviar cops amb la víctima, de 58 anys, que va morir després de sis dies en coma. Les parts han arribat a un acord i l'acusat ha acceptat pagar gairebé 80.000 euros per un delicte d'homicidi per imprudència menys greu.

Se li ha aplicat un atenuant perquè va trucar ell mateix als serveis d'emergència en veure l'home inconscient després de donar-se un fort cop al cap en caure a terra. L'acusat haurà de pagar concretament 2.160 euros de multa i 76.690,12 euros en concepte de responsabilitat civil. El judici per arribar a una conformitat ha tingut lloc aquest dilluns 20 de juny al penal 2 de Lleida.

La baralla va tenir lloc l'1 de juliol de 2014 cap a les set de la tarda als Blocs Joan Carles del barri de la Mariola de Lleida. Tant la víctima com l'agressor són de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida. L'acusat està a la presó per altres assumptes, ja que té antecedents per robatori i per lesions.


Comentaris

envia el comentari