Catalunya Diari

Crits d'assassí en la reconstrucció del crim de la Mariola a l'acusat de matar de dos trets la seva exparella a Lleida

Crits d'assassí en la reconstrucció del crim de la Mariola a l'acusat de matar de dos trets la seva exparella a Lleida| Text i fotografia: ACN

Desenes de veïns han increpat, aquest dijous durant la reconstrucció dels fets, l'acusat d'haver matat de dos trets la seva exparella el març de 2015. El detingut ha resseguit els passos que va fer aquell dia sota la mirada d'agents dels Mossos d'Esquadra, representants judicials i advocats.

Fins al lloc s'han desplaçat més d'una cinquantena d'agents del Mossos, a més de diversos agents de la Guàrdia Urbana que han acordonat la zona. L'adjectiu més corejat pels veïns ha estat el d'"assassí", tot i que des d'algunes finestres s'ha pogut escoltar algun crit d'ànims cap al jove. La reconstrucció dels fets ha durat uns 20 minuts i el detingut ha assegurat que va disparar "a tort i a dret" sense objectiu perquè anava drogat.

Un dels objectius de la reconstrucció era intentar aclarir què va passar realment ja que existeixen diverses versions dels fets. Mentre la defensa de l'acusat, Joan Argilés, i el noi, asseguren que primer es va disparar a ell mateix i que després va seguir disparant indiscriminadament cap a totes bandes perquè havia pres pastilles i alcohol; l'advocat de la família de la víctima, Xavier Prats, considera que l'acusat, de 32 anys, va disparar primer i per l'esquena la seva exparella, de 24, i després va intentar suïcidar-se. "Els trets que van acabar amb la vida de la Mònica anaven dirigits cap a ella", ha explicat Prats.

Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de quatre del 30 de març de 2015 al número 23 del carrer Júpiter del barri de la Mariola de Lleida, al pis on la parella, que tenia dos fills d'1 i 3 anys, havia tornat a conviure després d'estar un temps separats. Els fets van commocionar el barri i van desencadenar un seguit d'amenaces entre les dues famílies. Finalment, la família del detingut va marxar del barri.


Comentaris
Monica perez
Yo si hubiera estado nose como reaccionaria ,creo que me balanceria sobre el asesino de mi niña

envia el comentari