Catalunya Diari

Denuncien rates i brutícia als blocs Ramiro Ledesma del barri de la Mariola de Lleida

Denuncien rates i brutícia als blocs Ramiro Ledesma del barri de la Mariola de Lleida| Redacció - Fotografia: PP Ajuntament de Lleida

 El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, que a requeriment dels veïns ha visitat aquesta zona acompanyat pels regidors Gemma Batalla i Pau Pintó, ha qualificat de "vergonyós" l’estat que presenten aquests blocs del barri de la Mariola, "on la presència de rates, escarabats i brutícia són evidents". En aquest sentit, ha afegit que "la manca de llum que hi ha entre escala i escala fa que els veïns que hi viuen no se sentin segurs".
 
Vilella ha manifestat que els veïns i comerciants d’aquesta zona estan molt molestos i se senten abandonats per la Paeria, "perquè malgrat les reiterades queixes denunciant aquesta situació, en cap moment se’ls hi ha fet cas".
 
El regidor i portaveu popular ha criticat que aquesta situació ja fa temps que dura i ha indicat que plantejaran aquest problema a la Comissió d’Urbanisme perquè s’atenguin les reclamacions dels veïns i es busqui una solució a aquesta manca de llum i de salubritat, i a l’incivisme que pateixen els veïns que viuen en aquets blocs, "ja que amb l’actual estat de deteriorament que presenten, els veïns no poden viure segurs ni tranquils de cap manera".
 
Finalment, Joan Vilella també afirma que es necessari incrementar els punts de llum en aquesta zona del barri de la Mariola.


Comentaris

envia el comentari