Catalunya Diari

Denuncien un establiment del Casc Antic de Lleida que venia tabac al detall

Denuncien un establiment del Casc Antic de Lleida que venia tabac al detall| Redacció - Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

La Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil de Lleida, dintre de les inspeccions conjuntes que es fan habitualment als establiments hotelers, han detectat un establiment del Casc Antic que venia tabac al detall. Així mateix, al propietari també se l'ha enxampat amb nou bossetes de marihuana i un 'porro'.

Els agents durant el control rutinari han detectat que en aquest establiment es venia tabac al detall i han denunciat al responsable. En total, s'hi han comissat cinc paquets de tabac de diverses marques, a dos dels quals els hi faltaven cigarretes, i han realitzat la denúncia corresponent a la propietària de la botiga per venda il·legal de tabac.
 
En realitzar aquesta inspecció, els agents també han comprovat que la titular de l’establiment tenia un total de nou bossetes de plàstic petites que contenien una substància vegetal verdosa que presumptament era marihuana i una cigarreta tipus 'porro'. Els agents han comissat aquestes substàncies i han fet la denúncia corresponent per tinença de substàncies estupefaents en establiment públic.  


Comentaris

envia el comentari