Catalunya Diari

Desallotjament preventiu de l’edifici de l’EMU situat al carrer de Maranyosa 12

Desallotjament preventiu de l’edifici de l’EMU situat al carrer de Maranyosa 12| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 

Aquest divendres s’ha fet el desallotjament preventiu de l’edifici municipal situat al carrer de Maranyosa número 12. En aquest immoble hi ha l’oficina de Serveis Socials als baixos i 4 habitatges gestionats per l’Empresa Municipal d’Urbanisme. 

Els arquitectes que fan la inspecció tècnica dels edificis, l’ITE, que és obligatòria per als propietaris d’edificis anteriors al 1950 del Centre Històric, han fet un primer examen i han determinat que era necessari fer el desallotjament preventiu fins que es faci una anàlisi més complerta per avaluar l’estat estructural de l’edifici. Les inspeccions que s’hi han de fer no es poden realitzar amb l’immoble ocupat, motiu pel qual s’ha decidit reallotjar les famílies residents en els 4 habitatges en altres pisos municipals -8 persones-. Aquesta tarda s’ha fet el trasllat de les seves pertinences personals més urgents als nous habitatges.
 
Les oficines dels Serveis Socials de Maranyosa es traslladaran provisionalment a la primera planta de Centre Cívic del Centre Històric des d’on a partir de dimarts continuaran prestant els seus serveis. Durant el cap de setmana, s’operarà des de la Panera.
 
Els tècnics procediran a fer la revisió més exhaustiva de l’edifici que serà la que determini la seva viabilitat.


Comentaris

envia el comentari