Catalunya Diari

Detinguda una parella per vendre cocaïna i marihuana en una botiga de llaminadures de Pardinyes

Detinguda una parella per vendre cocaïna i marihuana en una botiga de llaminadures de Pardinyes| Redacció - Fotografia: Policia Nacional

 La investigació va començar després de rebre informacions que apuntaven que, en un comerç del barri de Pardinyes a Lleida, s'estava traficant amb estupefaents. Després de dur a terme una sèrie d'indagacions, es va comprovar que l'amo i la seva companya sentimental presumptament utilitzaven la botiga, situada en una zona concorreguda per molts joves, com a tapadora per subministrar els estupefaents a consumidors i altres petits traficants de la ciutat .
 
Un cop es van observar indicis suficients es van dur a terme registres a l'establiment i al domicili dels detinguts on es van localitzar 125 grams de cocaïna, 275 grams de marihuana, una bàscula de precisió, estris per a l'envasament d'ambdós productes, 9.000 euros en metàl·lic i cinc telèfons mòbils. Després de la troballa de la droga els agents van procedir a la detenció de tots dos com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.
 
Els detinguts van ser posats a disposició de l'autoritat judicial corresponent , qui va decretar l'ingrés a presó provisional per a ell i llibertat amb càrrecs a l'espera de judici per a ella. L'operació ha estat realitzada per agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (UDICO) de la Comissaria Provincial de Lleida.


Comentaris

envia el comentari