Catalunya Diari

Detingut per traficar amb cocaïna i heroïna al Barri Antic de Lleida

Detingut per traficar amb cocaïna i heroïna al Barri Antic de Lleida| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a Lleida un home de 41 anys, de nacionalitat mauritana i veí de la ciutat, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per traficar amb cocaïna i heroïna al Barri Antic de la ciutat.

La detenció és fruit d'una investigació iniciada a finals del passat mes de juny,  quan els Mossos van tenir coneixement que un home es podria dedicar a la venda de substàncies estupefaents al Barri Antic de Lleida.
 
Arran d’aquesta informació, els mossos van realitzar diversos dispositius de vigilància que van permetre constatar que la persona investigada es dedicava a la venda de cocaïna i heroïna en petites dosis.
 
El  'modus operandi' utilitzat pel sospitós sempre era el mateix. Primer contactava amb els consumidors habituals davant un local del carrer Boters de Lleida. Un cop li feien la comanda, pujava al seu domicili a buscar la droga, així evitava portar grans quantitats de substància a sobre.
 
Aquest matí els mossos han detingut el sospitós i han fet una entrada i perquisició al seu domicili. Durant l’escorcoll els agents han trobat 30 grams de cocaïna, 50 grams de substància emprada per tallar la droga, una bàscula de precisió, així com estris per embolcallar i preparar les dosis de droga.
 
Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior, la droga comissada estaria valorada en més de 1.700 euros. El detingut, que té antecedents, passarà aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari