Catalunya Diari

Detingut per vendre marihuana als joves del barri de la Bordeta

Detingut per vendre marihuana als joves del barri de la Bordeta| Redacció

 La detenció és fruit d’una investigació iniciada a finals de l’any passat a Lleida. Arran de diverses denuncies veïnals, els Mossos van tenir coneixement que una persona estava venent marihuana a joves del barri de la Bordeta. Després de diversos dispositius de vigilància es va constatar el tràfic de drogues. També es va comprovar que el venedor es desplaçava pel barri amb una bicicleta, per intentar passar més desapercebut.
 
Un cop fetes totes les indagacions, el passat dimarts es va detenir al presumpte traficant al carrer Ignasi Basturs de Lleida. Posteriorment a la detenció es va efectuar una entrada i perquisició al domicili de Francisco José CO. Durant aquesta actuació els Mossos van comissar diversos recipients plens de cabdells de marihuana, bossetes de plàstic i altres estris per preparat la droga.
 
El pes total de la substància comissada era de 639 grams. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l'Interior estaria valorada en uns 3.000 euros.
 
El detingut, que tenia antecedents, passa aquest dijous a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.Comentaris

envia el comentari