Catalunya Diari

Donats d’alta tots els veïns afectats per l’incendi de dimecres a la nit al carrer Músic Vivaldi

Donats d’alta tots els veïns afectats per l’incendi de dimecres a la nit al carrer Músic Vivaldi| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Tots els veïns que van haver de ser atesos dimecres a la nit a l’hospital Arnau de Vilanova, a conseqüència de la intoxicació pel fum de l’incendi que es va produir al número 20 del carrer Músic Vivaldi, van estar donats d’alta hores després la mateixa nit, després d’obtenir els resultats de l’analítica i l’exploració a què van estar sotmesos per l’equip mèdic.

D’aquesta manera, cinc de les sis famílies van estar reallotjades, per part dels serveis socials de l’Ajuntament de Lleida, en un hotel de la ciutat, a l’espera d’obtenir l’informe tècnic sobre l’afectació de l’incendi, que determini l’habitabilitat de l’immoble. La sisena família va estimar-se més pernoctar en casa d’uns familiars la mateixa nit del sinistre.

L’informe definitiu encara no el tenen els tècnics de l'Ajuntament, ja que primer cal endreçar l’accés, després de la intervenció que s’ha hagut de fer per apagar el foc. Malgrat tot, es treballa amb la hipòtesi que la part esquerra de l’immoble, els pisos 1er 1ª, 2n 1ª i 3er 1ª, essent la menys afectada pel sinistre, permetrà un retorn més ràpid als habitatges.

Els veïns han pogut accedir momentàniament aquest dijous a l’interior dels habitatges –acompanyats per membres del cos de bombers-, per poder recollir roba i estris personals, que puguin menester mentre no puguin retornar a casa seva.Comentaris

envia el comentari