Catalunya Diari

El barri de Balàfia de Lleida, de festa major fins diumenge

El barri de Balàfia de Lleida, de festa major fins diumenge| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els veïns i les veïnes de Balàfia ja han iniciat la seva festa major, que s’allargarà fins diumenge amb un programa replet d’activitats per a tothom. Aquest dijous vespre, després de l’espectacle de màgia, amb el Màgic Centenarius, ha tingut lloc l’acte oficial d’obertura de la festa, en què s’ha fet la imposició de bandes a les pubilles i els hereus i el pregó. 

La pregonera d’enguany, la periodista televisiva Mariví Chacón, ha recordat anècdotes viscudes en aquest barri i la gran activitat que sempre promou l’Associació de Veïns. Durant l’acte, s’ha homenatjat el soci més antic de l’entitat, Benjamí Climent, qui té el carnet núm. 44. Li ha seguit el “xupinazo” i una llonganissada popular.
 
Fins diumenge hi haurà activitats infantils, el revival festival amb música dels anys 70, 80 i 90, el torneig de bitllets, havaneres, la revetlla dedicada als socis, exhibició de balls de saló, el Holi festival o sardanes, entre els molts actes programats.
 
A més, dilluns a la tarda les firetes ubicades al carrer del Penedès i als Jardins de les Magnòlies faran el dia de la nena i el nen amb preus populars.


Comentaris

envia el comentari