Catalunya Diari

El barri de Balàfia de Lleida enceta la seva Festa Major

El barri de Balàfia de Lleida enceta la seva Festa Major| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El barri de Balàfia de Lleida ha celebrat aquest dijous al vespre l'inici de la seva Festa Major, que ha donat el tret de sortida amb la proclamació de les pubilles i l'hereu, la imposició de bandes i la lectura del pregó, a càrrec d'Isabel Hornos, presidenta de la Penya Kina Creu, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

Hornos, a través del seu pregó, ha realitzat un reconeixement a les persones, homes i dones, que han treballat pel barri i, també, ha fet una crida a la implicació i participació activa dels veïns i veïnes en la vida associativa, esportiva i cultural "per fer de Balàfia un gran i millor barri".
 
Balàfia es despertarà divendres oferint un ampli ventall d’activitats com un concurs de dibuix, cucanyes i jocs infantils, country a la fresca i, al vespre, una revetlla popular. El cap de setmana continuen les activitats amb el tradicional torneig de bitlles, un concurs de mascotes i un festival solidari amb la participació del Cor Som Gospel Lleida.
 
Per diumenge, s'ha programat una exhibició de cotxes antics, la tradicional missa en honor al patró del barri, una exhibició de balls de saló i, per cloure la celebració veïnal, una ballada de sardanes i una cantada d’havaneres.


Comentaris

envia el comentari