Catalunya Diari

El barri de Balàfia està de festa

El barri de Balàfia està de festa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’alcalde de la ciutat, Àngel Ros, i diversos regidors de la Corporació Municipal, han compartit amb centenars de veïns i veïnes la proclamació i imposició de bandes a les pubilles i els hereus de la festa d’enguany, i han acompanyat la que va ser la presidenta del Centre Excursionista de Lleida, Mercè Ciutat, que enguany ha estat la pregonera.
 
El paer en cap ha qualificat Balàfia d'un "barri molt actiu i jove" i ha elogiat la tasca que duu a terme l'associació de veïns per tirar endavant activitats de participació ciutadana, entre les quals destaquen les de la seva àrea de la dona i l'esport, especialment, ha destacat l'alcalde, l'esport femení. 
 
El xupinazo, una llonganissada popular i l’espectacle de màgia han donat posteriorment inici a la Festa Major d’enguany, que tindrà lloc fins el proper diumenge dia 24 d’agost.
 
Les Nits Q Lleida, a Balàfia
Les Nits Q Lleida estaran presents aquest divendres a la nit a la Festa Major de Balàfia. Dins l’activitat de la Disco Mòbil a la Plaça de les Magnòlies, es durà a terme una acció de sensibilització per fer de la festa un acte de civisme, un espai d’oci de qualitat, segur i de convivència. 
 
Els tècnics del programa Nits Q, juntament amb voluntaris de la borsa de la Regidoria de Joventut, faran una intervenció que consistirà en muntar un punt informatiu perquè les persones assistents a la festa puguin conèixer informació sobre els riscos associats al consum de substàncies i, especialment, a la ingesta d’alcohol. També instal·laran el photocall de les Nits Q Lleida, un espai per fer fotos que es penjaran posteriorment al www.facebook.com/nitsqlleida. Les persones que s’apropin a l’estand rebran com a obsequi una polsera de Nits Q amb missatges per promoure una festa cívica i també de respecte vers el descans dels veïns. 


Comentaris

envia el comentari