Catalunya Diari

El barri de l’Ereta, de festa major

El barri de l’Ereta, de festa major| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Així mateix, l’historiador ha assegurat que el Centre Històric és un barri nou en transformació continua des de fa molts anys i ha llançat un missatge d’esperança afirmant que s’ha de teixir un nou entorn, tant en l’àmbit urbanístic com social. A més, ha remarcat el seu patrimoni i els grans valors que conté, unes característiques que només té aquest barri de la ciutat.
 
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest vespre els actes. El paer en cap ha agraït al pregoner el missatge optimista que ha donat sobre el barri amb la seva aproximació històrica i el component dinamitzador que ha afegit al discurs. Ros ha reconegut el treball i l’èxit del teixit associatiu del Centre Històric, que contribueix a la seva transformació i millora. Durant l'acte ha estat acompanyat pel president de l’AV, Manel Pelay; el tinent d’alcalde Josep Presseguer.
 
La traca d’inici de festes ha donat pas a la visita de l’exposició de treballs que han fet des de l’Àrea de la Dona de l’entitat veïnal i a l’aperitiu popular al Centre Cívic Ereta. Els actes s'allargaran durant tot el cap de setmana amb les tradicionals activitats infantils, la sardinada popular, la missa solemne i la cantada d’havaneres, entre altres.
 
L’inici de la festa ha anat precedit per l’estrena del 'Solar a la Fresca' del carrer Alsamora, que ha estat presidida per l’alcalde de Lleida. Els veïns i els assistents a la festa ja han pogut gaudir del nou espai i han visionat una projecció dins els actes de la seva festa major.


Comentaris

envia el comentari