Catalunya Diari

El barri de Pardinyes s'engalana per rebre un any més la seva Festa Major

El barri de Pardinyes s'engalana per rebre un any més la seva Festa Major| Redacció - Fotografia: Facebook Comissió de Festes Orvepard

 En aquest concurs hi poden participar tots els veïns del barri, que hauran de fotografiar la seva obra i penjar-la al mur de Facebook de la Comissió de Festes Orvepard, amb el nom de l'autor i l'adreça corresponent. El termini per participar es tanca aquest divendres, dia 1 d'agost, a les 23.59 hores.
 
Els primers 25 participants rebran un xec de descompte per la carnisseria Narcís. En total hi hauran tres guanyadors, un escollit per votació popular (qui obtingui més 'm'agrada' al Facebook); i els altres dos escollits per un jurat que valorarà especialment l'originalitat i la utilització de materials reciclats. Els resultats s'anunciaran durant la nit del dissabte, 2 d'agost, a l'escenari principal. Cada un dels guanyadors s'endurà un pernil, obsequi de la Comissió de Festes d'Orvepard amb la complicitat de la carnisseria Narcís.
 
Les penyes també són any rere any una peça clau en la celebració d'aquesta Festa Major. Són elles les encarregades d'animar de forma cívica a tota la població durant els quatre dies que dura la celebració.
 


Comentaris

envia el comentari