Catalunya Diari

El centre de dia municipal per a gent gran de Magraners, a ple servei

El centre de dia municipal per a gent gran de Magraners, a ple servei| Redacció - Fotografia: Hermínia Sirvent (Ajuntament de Lleida)

 El centre de dia de Magraners té com a finalitat promoure l’autonomia personal i la prevenció del deteriorament físic, social i/o cognitiu de les persones grans de Lleida. Aquests objectius es treballen a través de l’atenció social, la teràpia ocupacional, la rehabilitació i la fisioteràpia. A més, es realitzen activitats lúdiques com lectures i comentaris de l’actualitat, tallers d’animació i classes de ioga, entre altres.
 
L’alcalde accidental, Josep Presseguer, ha visitat aquest matí aquesta instal·lació. La visita també ha comptat amb la presència de la regidora de Participació, Dolors Arderiu, i el regidor del barri de Magraners, Fèlix Larrosa. Presseguer ha explicat que l’equipament municipal, que està obert de les 08.00 a les 20.00 hores, compta amb una dotzena d’usuaris amb graus i nivells de dependència diversos, als quals s'incorporaran 4 més al llarg del proper mes de setembre. El centre també disposa d’un menjador per a la gent gran i compta amb un equip de professionals format per tècnics i tècniques de l’àmbit sanitari i social.Comentaris

envia el comentari