Catalunya Diari

El Centre Històric de Lleida s'omple de festa i color per celebrar la quarta edició de l'Obert

El Centre Històric de Lleida s'omple de festa i color per celebrar la quarta edició de l'Obert| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 D’entre les activitats que s’han pogut gaudir aquest diumenge, destaquen algunes novetats, com la presentació de l’audiovisual 'Als ulls del temps', al Castell del Rei, que fa una mirada a la història de Lleida des del castell i que ha estat presentat per l’equip tècnic de l’audiovisual, encapçalat per Xavier Esterri, i per l’equip creador de la música original, amb Jordi Cebolla al capdavant. La presentació ha estat precedida per la visita a la Lleida de 1707-1714, amb la Plataforma del Pla de l’Aigua.
 
Aquest diumenge també s’ha fet per primera vegada l’esmorzar medieval, a la pista de la Panera, que s’ha complementat amb la tradicional exhibició i ruta de vehicles històrics pels carrers del barri. De les moltes activitats dominicals, els artistes d’Arts de Ponent han fet caricatures als participants, a la plaça de l’Ereta, sent una altra de les noves experiències del 4t Obert.
 
La Mostra de l’intercanvi, la trobada de gegants, l’explicació de la llegenda de Sant Jaume al seu pas per Lleida o la cantada d’havaneres han tornat a estar presents en l’Obert Centre Històric que pretén vitalitzar socialment i cultural el barri i posar en relleu la seva riquesa històrica.


Comentaris

envia el comentari