Catalunya Diari

El ciclista Sergi Escobar obre la botiga 'Speed Republik' al Centre Històric de Lleida

El ciclista Sergi Escobar obre la botiga 'Speed Republik' al Centre Històric de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida



L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assistit a la inauguració del nou local, especialitzat en material esportiu, taller de reparació i posada a punt de bicicletes, restauració de bicicletes antigues, assessorament i coaching esportiu. El paer en cap ha desitjat tots els èxits a Sergi Escobar en aquesta nova etapa empresarial, alhora que l'esportista lleidatà li ha explicat els seus projectes de futur a curt termini, que tenen a veure amb la disciplina del triatló.

Ros ha destacat que cada vegada més emprenedors opten per obrir un negoci al Centre Històric, atrets per la proximitat amb l’Eix Comercial i els ajuts que que ofereix la Paeria, a través de l'Empresa Muncipal d'Urbanisme. Així, el paer en cap ha explicat que durant els últims mesos s'han obert 4 nous comerços, ja que el barri ha inaugurat un restaurant i un bar de copes de Lleida a la plaça Cervantes, una botiga que organitza tallers creatius, una botiga de roba de segona mà i un comerç especialitzat en artesania local.

En aquest sentit, des de l'EMU s'ofereixen ajudes per pagar el lloguer durant sis mesos als comerços que s’instal·lin al Centre Històric. La partida total per a les ajudes al 2013 va ser de 20.000 euros i per aquest 2014 s'obrirà una nova convocatòria, a la qual s'hi han presentat 2 nous comerços que acaben d'obrir les seves portes: 'Speed Republik' del Sergi Escobar i el nou bar Blasi.


Comentaris

envia el comentari