Catalunya Diari

El Col·lectiu Cultural de Cappont inaugura el tradicional pessebre

El Col·lectiu Cultural de Cappont inaugura el tradicional pessebre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Col·lectiu Cultural Cappont ha donat aquest dilluns el tret de sortida al pessebre que organitza cada any l'entitat social, que es podrà visitar durant les festes nadalenques al carrer del Bruc, número 21. El pessebre, d’uns 25 metres quadrats d’extensió, està format per desenes de figures mòbils i il·lustra amb detall les escenes del Nadal i la infància de Jesús. 

Els nens i nenes que ho desitgin podran participar en un concurs per endevinar el nombre exacte de figures mòbils del pessebre del Col·lectiu Cultural de Cappont. Els infants guanyadors es faran públics durant la visita del Camarlenc al barri, durant les festes nadalenques.  
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la regidora de Cappont, Dolors Arderiu, i el president de l'entitat, Josep Torres, juntament amb els veïns i veïnes del barri, ha donat el tret de sortida al pessebre. Ros ha lloat la bellesa del muntatge i ha agraït tots els voluntaris i voluntàries que fan possible aquesta tradició a Lleida, "una mostra més de la importancia del teixit associatiu dels barris i, també, de la ciutat".


Comentaris

envia el comentari