Catalunya Diari

El programa Activa’t al Casal es posa en marxa

El programa Activa’t al Casal es posa en marxa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Maria Rosa Ball, acompanyada de la regidora Cristina Torrent, ha inaugurat l’Activa’t al Casal 2012/2013 i ha valorat positivament aquest programa municipal d’activitats com a eina per a l’apoderament i el lideratge femení, tan a nivell individual com col·lectiu. Igualment ha destacat que l’Ajuntament de Lleida vol consolidar el Casal de la Dona com a espai de referència per a totes les dones del municipi de Lleida i ha felicitat les assistents pel seu dinamisme i per la seva contribució en el treball en xarxa com a font de riquesa i enfortiment del moviment associatiu de dones.
 
Dimecres tindrà lloc la primera de les sessions del taller 'Cos en moviment', que consisteix en un treball corporal que millora l’elasticitat, l’equilibri, la coordinació i la memòria. Aquest taller es realitzarà el primer dimecres de cada mes. I, per altra banda, dijous començarà un altre dels tallers mensuals d’aquesta edició de l’Activa’t al Casal, 'Teràpia del riure', basat en tècniques, dinàmiques i exercicis per reduir l’estrès i la tensió i recuperar el benestar emocional.
 
Totes les activitats del programa Activa’t al Casal són gratuïtes i de lliure accés. Les dones que vulguin més informació poden adreçar-se al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), trucar per telèfon al 973 700 461 o bé consultar la web www.paeria.es/politiquesigualtat, el blog http://casaldeladona-lleida.blogspot.com o el facebook del Casal de la Dona.


Comentaris

envia el comentari