Catalunya Diari

El propietari de Músic Vivaldi, 27 té tres setmanes per habilitar l’immoble sinistrat en l’incendi del dimecres

El propietari de Músic Vivaldi, 27 té tres setmanes per habilitar l’immoble sinistrat en l’incendi del dimecres| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha requerit al propietari de l’edifici Músic Vivaldi, 27, afectat per un incendi el passat dimecres, l’actuació de les obres de reparació de l’immoble, que ha obligat a desallotjar les sis famílies que l’habitaven, per la qual cosa té un termini de tres setmanes.

L’informe dels tècnics d’Urbanisme de la Paeria ja han comunicat al propietari la necessitat d’actuar en matèria de sanejament i pintura en els tres pisos menys afectats per l’incendi (1er 1ª, 2n 1ª i 3er 1ª), els quals no han vist afectada la seva estructura. En la resta, cal realitzar obres menors de caràcter constructiu en l’interior dels habitatges.

Per totes aquestes actuacions, els tècnics municipals han dictaminat un termini d’execució de tres setmanes, que començaran a comptar a partir del dia que es clogui l’informe del Cos de Bombers i l’atestat dels Mossos d’Esquadra, que són els qui investiguen l’origen del sinistre.

Mentre els tècnics no autoritzin l’habitabilitat de l’edifici, no es podrà autoritzar el retorn de les sis famílies, cinc de les quals romanen reallotjades per part dels serveis socials de la Paeria i mentre que la sisena ha escollit estar en casa de familiars.


Comentaris

envia el comentari