Catalunya Diari

El Secà de Sant Pere, immers en la seva festa major

El Secà de Sant Pere, immers en la seva festa major| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La tinenta d’alcalde Marta Camps, el regidor Txema Alonso, que és el regidor d’aquest barri, i diversos regidors de la Paeria han acompanyat els veïns i els han desitjat una bona festa, que se celebra amb motiu de Sant Pere, que és aquest dissabte. Camps ha repassat alguns dels serveis i de les millores que s’han fet i que estan previstes al barri i ha reconegut el treball de la junta de l’associació de veïns per fer créixer i evolucionar el barri. Camps ha destacat el caliu i la convivència que es percep al barri i ha felicitat la pregonera pel seu discurs.
 
La presidenta de Down Lleida i Down Catalunya, Pilar Sanjuan, ha estat l’encarregada de pronunciar el pregó i ha remarcat la seva vinculació personal al barri, així com la bona acollida que sempre ha tingut l’entitat que presideix, des que fa 16 anys va instal·lar-se al Secà. Per la seva banda, el president de l’AV, Julian Garrido, ha agraït l’esforç que fan els veïns perquè el barri gaudeixi cada any de la seva festa major.
 
El programa que ha preparat l’associació de veïns inclou concursos gastronòmics, música, activitats esportives i animació infantil entre altres. Diumenge tindrà lloc la missa en honor a Sant Pere, amb els corals Veus Amigues i Ressò de Sant Pere, i la ballada de sardanes amb la Cobla Municipal de Lleida. També es podarà gaudir al vespre de l’espectacle Tex-Mex, entre les diverses propostes del dia. Durant aquests dies, es poden visitar diverses exposicions a la seu del centre cívic.


Comentaris

envia el comentari