Catalunya Diari

El total desplegament de la fibra òptica al barri Magraners, previst per al primer trimestre de 2016

El total desplegament de la fibra òptica al barri Magraners, previst per al primer trimestre de 2016| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El total desplegament de la fibra òptica al barri de Magraners serà una realitat durant el primer trimestre de 2016, segons ha anunciat el tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, després del compromís adquirit pels responsables de Telefònica en una la reunió mantinguda aquest dilluns a Lleida.

Larrosa ha destacat que la voluntat de la companyia és finalitzar la fibra òptica a Magraners a principis de l’any vinent i augmentar, d’aquesta manera, un 5% la cobertura d’unitats immobiliàries existent a la trama urbana de Lleida. A més a més, durant el decurs de la trobada, el regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat ha instat Telefònica a vetllar per altres zones de la ciutat que actualment tenen alguna mancança en matèria de cobertura com Llívia, el Centre Històric i, també, l’Horta de Lleida. El regidor ha destacat la voluntat de la companyia en estudiar la situació i cercar una solució, atès que la telefonia és un servei d’interès general per tota la ciutadania.
 
Un altre tema que s’ha posat aquest dilluns sobre la taula és la reordenació de les antenes de telefonia mòbil a Lleida. Cal recordar, en aquests sentit, que la Paeria té activa una moratòria per llicències d'antena i que actualment està treballant en una Pla Especial per ordenar la instal·lació d’antenes a la ciutat que pretén arribar a un consens entre les diverses companyies amb l’objectiu, d’una banda, de tenir la màxima cobertura i, de l’altra, evitar una implantació indiscriminada d’antenes de telefonia.


Comentaris

envia el comentari