Catalunya Diari

Els botiguers de Pardinyes treuen les seves parades al carrer per impulsar el comerç al barri

Els botiguers de Pardinyes treuen les seves parades al carrer per impulsar el comerç al barri| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafael Peris, ha visitat el mercat. El paer en cap ha destacat que es tracta d’accions que creen oportunitats de compra i que són importants per dinamitzar l’activitat al barri. Segons ha dit, és un element de promoció destacable en una àrea de creixement com és Pardinyes, que compta amb un comerç potent i que treballa per incentivar-lo. Ros ha comentat que altres zones de la ciutat, com l’Eix Comrecial i Zona alta, fan iniciatives similars i que són propostes positives.
 
Des de l’associació esperen que la pròxima edició vagi més rodada després de posar-lo en marxa i que la gent el conegui, ja que preveuen organitzar-lo de forma bianual. El mercat, amb molta varietat d'oferta i productes, estarà obert durant tot el dia, i s’ha complementat amb altres activitats, com tastes de productes o una zona lúdica amb inflables per als més petits. A més, durant el dia es sortejaran cinc carros de compra entre els clients del mercat.


Comentaris

envia el comentari