Catalunya Diari

Els 'catxarros' i les carrosses desfilen pels carrers de la Bordeta

Els 'catxarros' i les carrosses desfilen pels carrers de la Bordeta| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaLa guanyadora ha estat 'La Oca Loca', que va participar també en la cursa de llits de diumenge. Els vehicles s’han concentrat a l’avinguda Fontanet per iniciar la cursa. El recorregut ha passat pels carrers Les Roses, Sant Paulí de Nola, Manuel Carrasco Formiguera, l’Avinguda Fontanet, el carrer Bellavista i la plaça del Molí de Sant Anastasi, on estava la meta. Mentre rodaven havien de superar diverses proves.

Els catxarros participants han estat Las Damas de la Bordeta, Xoriços de Corbata, el Catxarro Infernal, el Lucero, Triple Bàsquet, els Cuquets de Castelldans, Piraguismo Urbano, Los Piezas i Jake al Rei, al marge de la guanyadora. Tots els participants han rebut diferents premis. El Col·lectiu Bordeta.net i Gent del Barri han organitzat l’activitat, amb la col·laboració de la Paeria i l’Associació de Comerciants del barri.

A la tarda, l’ambient festiu ha continuat amb la rua de Carnestoltes, que ha inclòs concurs de disfresses i ball de carnaval. Hi han participat 4 carrosses i unes 600 persones, segons l’organització, la UE Bordeta.

El programa del Carnaval 2013 de Lleida segueix els pròxims dies amb diverses actuacions musicals en diferents sales de la ciutat. Aquesta nit Pau Vallvé actua al Cafè del Teatre i Yvette Dj punxarà al Línia.Comentaris

envia el comentari