Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra detenen dos lladres que volien entrar en un pis de Lleida mentre els habitants dormien dins

Els Mossos d’Esquadra detenen dos lladres que volien entrar en un pis de Lleida mentre els habitants dormien dins| Redacció - Fotografia: Google Maps

 Els fets van passar pels volts de les quatre de la matinada del mateix dia 10, en un pis del carrer Anastasi Pinós de Lleida. Els habitants del domicili es van despertar en sentir un fort soroll i al comprovar què passava, van veure dues persones al balcó que entraven a l’habitatge. Al ser descoberts, els dos homes van fugir. Un va saltar al balcó de l’edifici del costat i l’altre va entrar en un edifici abandonat que dóna al carrer Pere de Sant Climent.
 
Quan va arribar la patrulla va localitzar un dels assaltants, el qual havia estat retingut per uns veïns. Seguidament, els agents van efectuar la recerca del segon fugitiu i el van trobar amagat en un pati interior de l’edifici que tocava al pis on volien entrar. Els dos homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb la temptativa de robatori i per haver entrat en dos domicilis mentre intentaven fugir.
 
Un cop en dependències policials, els mossos van comprovar que a un dels detinguts li constava vigent una ordre de detenció per un robatori similar. Aquest s’havia comés el passat mes de març en un domicili del carrer Corts Catalanes de Lleida. En aquesta ocasió el lladre va arribar a sostraure diners i joies que van ser recuperades durant una identificació de la Guàrdia Urbana de Lleida.
 
Tot apunta que els detinguts s’haurien especialitzat en entrar a robar en pisos aprofitant l’existència d’edificis abandonats o escalant per la façana.
 
Els detinguts, ambdós amb antecedents, van passar el 12 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. El jutge va decretar la llibertat amb càrrecs per a tots dos.


Comentaris

envia el comentari