Catalunya Diari

Els mossos recullen més de 40 denúncies en relació al detingut dimarts per robar a l'interior de vehicles a Lleida

Els mossos recullen més de 40 denúncies en relació al detingut dimarts per robar a l'interior de vehicles a Lleida| Text i fotos: ACN

Els Mossos d'Esquadra han recollit un total de 44 denúncies en relació al veí de Lleida de 40 anys i originari del Marroc, detingut dimarts per cometre una sèrie de robatoris a l'interior de vehicles. L'home ha ingressat a presó aquest divendres després de declarar davant del jutge.

Segons la policia, els robatoris van ser comesos suposadament per aquest individu en tant sols 15 dies, tot un rècord a la ciutat ja que no es recorda cap més cas similar. Els robatoris van ser comesos al voltant del barri de Templers-Escorxador i majoritàriament tenien lloc de nit. El detingut es va fer un amagatall que també utilitzava com a edifici per la zona del darrera el Col·legi Santa Anna i allà els mossos hi van trobar nombrosos objectes que provindrien dels diferents robatoris en vehicles.

Els assalts van tenir lloc majoritàriament de nit i els carrers més afectats van ser el de Lluís Companys, Roca Llaurador i la zona baixa de la rambla d'Aragó. Dimarts al matí els agents van detectar per la zona de Templers-Escorxador un home conegut pel cos per tenir ja antecedents per fets similars. Els investigadors van constatar que vivia en un amagatall construït al descampat central d'una illa d'edificis del carrer Lluís Companys de Lleida. A última hora de la tarda, els mossos van veure com sortia del descampat, carregat amb una bossa plena d'objectes, i pujava per rambla Aragó fins accedir al casc antic.

En arribar al carrer Tallada, agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), el van aturar. L'home va intentar amagar el que van resultar ser dues pedres de bugia, emprades per trencar vidres. Dins la bossa els agents van trobar sis ràdio-cd de vehicles i un mans lliures.

Dimecres els agents van fer entrada i perquisició de l'amagatall, que utilitzava com a domicili. A l'interior els agents van poder recuperar nombrosos i variats objectes que provenien, suposadament, de robatoris en interior de vehicle com ara ulleres de sol, carregadors de cotxe, bosses i motxilles, ràdio-cd, cables i memòries usb, eines, rellotges, un fonendoscopi i altres objectes menors.

Inicialment, els investigadors el van relacionar amb una vintena de robatoris però després de fer pública la informació i mostrar el conjunt de material que es va trobar, la policia ha rebut fins a 44 denuncies relacionades amb el cas. Fins i tot després que el detingut hagi ingressat a presó, encara se n'han rebut 2 més.


Comentaris

envia el comentari